Over ons

Unigra BV is de meest veelzijdige fabrikant van grafkisten in Nederland met een landelijke dekking vanuit 3 vestigingen en meer dan 25 service depots. Als enige in Nederland heeft Unigra het gehele productieproces in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij blijvend inspelen op vragen en veranderingen in de markt. De afgelopen jaren heeft Unigra innovatieve veranderingen doorgevoerd in de uitvaartmarkt waaronder veel nieuwe en milieuvriendelijke kistmodellen.

 

Unigra staat voor de beste service en een goede betrouwbare kwaliteit.

 

Als Unigra staan wij ook bekend als een milieubewuste producent. Duurzaam ondernemen is namelijk een continu proces van innovatie. Bij duurzame ontwikkeling gaat het er om dat we niet enkel rekening houden met onze eigen generatie maar ook kijken naar de toekomst.

 

Unigra is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu en probeert een goede balans te vinden. Unigra voorziet al voor een groot deel in haar eigen energie. Door de verbranding van resthout worden verwarmingen, droogkamers en persstraat verwarmd. Voor het overige maken wij gebruik van groene energie.

 

Bij de ontwikkeling van onze producten houden wij rekening met de herkomst en samenstelling van de materialen. Door een gecontroleerd bosbeheer wordt ontbossing van onze aardbol tegen gegaan. Wij willen dit naar de toekomst toe verder doorzetten in onze bedrijfsvoering en de nieuwe modellen die wij ontwikkelen.

 

Voor de inkoop en productie van onze uitvaartbenodigdheden maken wij zo veel mogelijk gebruik van bedrijven  die net als Unigra grote waarde hechten aan het belang van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij doen bijvoorbeeld al jaren zaken met een Scandinavisch bedrijf voor de inkoop van onder andere luiers, latex en nitril handschoenen, onderleggers. Zorg en aandacht voor kwaliteit, gezondheid, welzijn en milieu zijn essentiële uitgangspunten van het ondernemingsbeleid van dit bedrijf. Het is voor ons van grote waarde dit soort bedrijven tot onze belangrijkste leveranciers te kunnen rekenen.

 

Vanuit onze vestiging in Amsterdam verzorgen wij al meer dan 45 jaar kwalitatief  hoogstaand uitvaartvervoer en aanverwante facilitaire diensten. U treft bij ons een veelzijdigheid in uitvaartmobiliteit aan. Of het nu gaat om het overbrengen van een overledene of de mogelijkheden in staatsie- en volgwagenvervoer. Unigra maakt het mogelijk en is 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

 

 

Reviews van Facebook