Unieke sluitschroeven voor de uitvaartkist

Unieke sluitschroeven voor de uitvaartkist

De kleinste details hebben vaak de grootste betekenis voor nabestaanden. Laat hen daarom kiezen uit unieke sluitschroeven om de uitvaartkist mee te sluiten. In het assortiment van Unigra vindt u diverse varianten.

Sluitschroeven voor de uitvaartkist
 

Het sluiten van de kist is voor nabestaanden een speciale gebeurtenis. Het is het laatste moment dat zij de overledene nog zien. De kleinste details kunnen dan van grote waarde zijn. Waar sluitschroeven standaard effen zijn, voegt Unigra daarom nog twee modellen toe aan het assortiment.

Twee varianten
 

Uitvaartondernemers zoeken vaak naar producten om het afscheid nog persoonlijker te maken. Unigra denkt graag met u mee en biedt twee nieuwe soorten sluitschroeven voor uitvaartkisten: met een hartje en met een sterretje. Deze symbolen laseren we in het hout van de bol. De sluitschroeven van Unigra zijn van een lichte houtsoort, bevestigd op een stalen schroef en passen in iedere kist uit ons assortiment.
 

Meer dan functioneel
 

Sluitschroeven hebben een functioneel doel: het sluiten van de kist. Door nabestaanden keuzemogelijkheden te geven, maakt u van de kleinste details toch iets persoonlijks. De setjes sluitschroeven geven we mee in een katoenen zakje.


18-Jun-2018