Abaca (manillahennep) | ECO

Abaca Eco-lijn | Gevlochten uitvaartmanden kopen

Unigra grafkisten fabrikant introduceert met de Abaca Manillahennep eco-lijn een prachtig vooruitstrevend product op gebied van uitvaartkisten. Verantwoord leven, betekent voor velen ook 'verantwoord begraven'. De Abaca Manillahennep eco-uitvaartmanden lijn voldoet hiermee aan een steeds groter wordende belangstelling en is geheel ecologisch verantwoord en duurzaam ontwikkeld. Hierdoor is de gevlochten uitvaartmand uitermate geschikt voor begrafenissen binnen een natuurbegraafplaats. Er zijn namelijk geen synthetische producten verwerkt binnen de ontwikkeling van de eco-lijn. Vanzelfsprekend kan de Abaca uitvaartmand ook binnen reguliere begraafplaatsen, of bij crematie gebruikt worden.


Informatie & bestellen
Wat is Abaca exact? Een korte introductie van een natuurlijk en onbewerkt product is hier op zijn plaats. Abaca is een bananensoort waaruit uit Manillahennep gewonnen wordt. Het product is afkomstig uit Indonesië, waar het veelvuldig gebruikt wordt voor allerhande toepassingen die stevigheid vereisen. Abaca kent u vast wel van stoelzitting-vlechtwerk bijvoorbeeld. Sinds enige tijd wordt de Abaca grafmand ook in Nederland door Unigra actief verkocht t.b.v. de duurzame, milieubewuste klant, die na overlijden op een natuurlijke wijze begraven of gecremeerd wil worden.
De prijzen van onze ecologische en gevlochten uitvaartmanden zijn attractief en deze kunt u, als uitvaartondernemer, rechtstreeks kopen bij Unigra. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer productinformatie, persoonlijke wensen, afmetingen en advies. Ons team helpt u graag verder om tot een juiste bestelling te komen. 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Opbaarplank Abaca

Materiaal: Gevlochten Abaca (manillahennep Grepen: Gevlochten Abaca Bekleding: Wade ongebleekt...
Op aanvraag

UB07 Abaca

Materiaal: Gevlochten Abaca (manillahennep) Deksel: Boogkap Grepen: Gevlochten Abaca Sluiti...
Op aanvraag

Schragen Abaca

Schragen ten behoeve van kist of opbaarplank. De schragen zijn vervaardigt uit manillahennep. .....
Op aanvraag

Mandjes Abaca

Materiaal: Gevlochten Abaca (manillahennep) Deksel: Boogkap Grepen: Gevlochten Abaca Slui...
Op aanvraag

Reviews van Facebook