Carino, massief | ECO

Uitvaartkist Carino | Massief Eco kopen

Unigra uitvaartkisten fabrikant biedt met haar Carino massief Eco-lijn een mooie natuurlijke grafkist, voor de milieubewuste klant, die de waarde inziet van natuurlijk geproduceerde grafkisten. Unigra beschikt landelijk over maar liefst 26 servicedepots en 3 vestigingen, zodat u eenvoudig uw uitvaartkist kunt kopen. Hebt u als uitvaartondernemer vragen over onze zeer uitgebreide productielijn, de mogelijkheden en prijzen van onze uitvaartkisten, dan zijn wij u graag persoonlijk van dienst. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact op nemen met onze klantenservice.


Product informatie
Onze Eco-lijn Carino is vervaardigd van populieren hout. De populier is een veelvoorkomende boomsoort in Nederland, met een relatief korte levensduur; de populier bereikt in slechts 25 jaar een top hoogte. Populierenhout is steeds meer in opkomst binnen de uitvaartsector; het hout wordt snel gewonnen en kan goed ingezet worden voor tal van toepassingen. De Carino uitvaartkist is te koop in ongelakt hout, met vlakke deksel, en is aan de binnenzijde bekleedt met ongebleekt katoen. De grepen zijn optioneel in diverse type verkrijgbaar, zoals hout of RVS.


​Bestellen | Contact
Wilt u meer informatie ontvangen over de Carino Eco-lijn, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice; onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. U kunt eveneens uw bestelling en voorkeuren direct doorgeven.

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Carino Natuur

Materiaal: Massief populieren Deksel: Vlak Grepen: Lange hout...
Op aanvraag

Carino Eiken

Materiaal: Massief eiken Deksel: Vlak Grepen: Lange houten gr...
Op aanvraag

Carino Eiken RVS

Materiaal: Massief eiken Deksel: Vlak Grepen: Lange RVS grepe...
Op aanvraag

Reviews van Facebook