Diversen

Steigerhout grafkist | Overige kisten

Unigra uitvaartkisten fabrikant en leverancier ontwikkelt grafkisten van ecologisch gewonnen houtsoorten, zoals terug te vinden is binnen onze Eco-lijn en onze samenwerking met Staatsbosbeheer, maar ook vindt u onze duurzame productie terug binnen onze collectie steigerhouten grafkisten, geproduceerd in onze eigen fabriek. Wij leveren als fabrikant uitsluitend aan zakelijke klanten, zoals uitvaartondernemers. Dit doen wij vanuit 26 servicedepots, verspreid over heel Nederland, en vanuit onze 3 vestigingen. 

Steigerhouten grafkist kopen
Steigerhout is op dit moment een veel gebruikte houtsoort in Nederland, wat bestaat uit Vurenhout. De term 'steigerhout' komt letterlijk vanuit de bouw, waar men gebruikmaakt van vurenhoutenplanken op bouwsteigers, vanwege de hoge weersbestendigheid en draagkracht. Steigerhout heeft ook zijn intrede gedaan binnen de uitvaartsector, doordat er vanuit de klant steeds meer vraag naar het product is. Bij Unigra kunt steigerhouten uitvaartkisten kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook kunnen wij de grafkist op maat, en naar uw specifieke wensen, opleveren binnen een kort tijdsbestek. 

Bestellen | contact
Hebt u vragen over onze prijzen, afleveringen, op maat productie en uitgebreide producteigenschappen van doodskisten? Neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice, zij zijn er voor al uw vragen en ter advisering. Ook kunt u rechtstreeks bestellingen plaatsen. Wij zijn u graag van dienst. 

 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Steigerkist

Materiaal: Massieve steigerdelen Deksel: Vlak Grepen: Houten ...
Op aanvraag

Reviews van Facebook