Eiken, massief

Massief eiken uitvaartkist kopen

Unigra uitvaartkisten fabrikant en leverancier kiest voor groen. Dit doen wij door middel van onze eco-lijn productie en in samenwerking met Staatsbosbeheer. Onze massief eiken grafkisten zijn dan ook op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het eikenhout wordt daarnaast op milieuvriendelijke wijze gewonnen. Uitvaartleveranciers kunnen bij Unigra rechtstreeks massief eiken uitvaartkisten kopen, tegen aantrekkelijke prijzen. Wij leveren niet aan particulieren. Met 26 servicedepots door heel Nederland en 3 vestigingen, kunnen wij altijd voor een snelle leverancier zorgdragen. 


Massief eiken Eco-lijn grafkisten
Onze ecologisch verantwoorde massief eiken doodskisten zijn op dit moment in 2 uitvoeringen te verkrijgen, waarbij details het verschil maken. De uitvaartkisten zijn waar mogelijk onbehandeld en bieden een zeer natuurlijke uitstraling. De binnenbekleding bestaat uit strak, ongebleekt katoen. 


Bestellen | Contact
Onze uitvaartkisten kunnen geheel op maat en naar specifieke wensen worden opgeleverd binnen een kort tijdsbestek. Hebt u vragen over onze prijzen en verkooppunten, dan verwijzen wij u graag door naar onze deskundige klantenservice, die al uw vragen, wensen en bestellingen kunnen opnemen. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Reviews van Facebook