Opbaarplanken

Opbaarplank kopen bij Unigra

Unigra uitvaartkisten en manden fabrikant levert haar eigen productie op gebied van opbaarplanken. Als uitvaartondernemer kunt u deze rechtstreeks via onze website kopen, tegen gunstige prijzen. De kosten van een opbaarplank liggen relatief lager dan die van een grafkist, mede hierdoor is er steeds meer vraag naar de opbaarplank. Daarnaast zorgt een opbaarplank in menig geval voor een intiemer afscheid, waarbij de overledene gewikkeld is in een lijkwade, wat bijdraagt aan een mooi ceremonieel afscheid. 


Eco Opbaarplanken
Bij Unigra kunt u ecologisch verantwoorde opbaarplanken kopen, vervaardigd van echt Hollands hout en in samenwerking met Staatsbosbeheer. Onze Abaca opbaarplanken worden vervaardigd van Indonesische bananenbladeren (Abaca), wat een stevige structuur biedt en uitermate geschikt is voor een duurzame begrafenis of crematie. Ook koopt u bij Unigra Populieren en Eikenhouten opbaarplanken. Onze opbaarplanken beschikken over rechtopstaande randen van minimaal 15 centimeter. 


Bestellen | Contact
Unigra beschikt landelijk over 26 Servicedepots en 3 vestigingen. Hierdoor zijn wij u altijd snel van dienst. Voor bestellingen en vragen over onze producten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, die klaar staat om antwoord te geven op al uw specifieke vragen, wensen en bestellingen. Wij zijn u graag van dienst. 

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Opbaarplank Eiken

Opbaarplank Eiken

Materiaal: Massief eiken Grepen: Sleufgaten .....
Op aanvraag
Opbaarplank Hollands hout

Opbaarplank Hollands hout

Materiaal: Massief grenen ongeschaafd Grepen: Lange houten grepen Bekleding: Wade linnen nat...
Op aanvraag
Opbaarplank Populieren

Opbaarplank Populieren

Materiaal: Massief populieren Grepen: Sleufgaten / Lange houten grepen .....
Op aanvraag

Opbaarplank Abaca

Materiaal: Gevlochten Abaca (manillahennep Grepen: Gevlochten Abaca Bekleding: Wade ongebleekt...
Op aanvraag

Reviews van Facebook