Staatsbosbeheer | ECO

Staatsbosbeheer uitvaartkisten

Unigra uitvaartkisten fabrikant biedt een geheel eigen productielijn van hoogwaardige uitvaartkisten, in samenwerking met Staatsbosbeheer. Uitvaartondernemers kunnen bij Unigra ecologisch verantwoorde grafkisten kopen, tegen gunstige prijzen. Door heel Nederland komt u Unigra tegen, met 26 servicedepots en 3 vestigingen, waardoor wij uw bestelling altijd spoedig kunnen leveren. 


Hollands hout van Staatsbosbeheer
Hollands hout komt uit bossen van Staatsbosbeheer waarin we dagelijks wandelen, sporten en spelen. Bossen die duurzaam worden beheerd en daarom het FSC®-keurmerk hebben. Staatsbosbeheer oogst hout uit bossen, zonder dat dit ten koste gaat van de totale oppervlakte aan bos. Staatsbosbeheer haalt dus nooit meer hout uit het bos dan er bijgroeit. Het hout dat wij nu oogsten, hebben wij te danken aan de generaties voor ons. Daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om te blijven investeren in bos en vakmanschap voor toekomstige generaties.


Investeren in natuurbeheer
Een deel van de opbrengst voor iedere verkochte kist of opbaarplank gaat rechtstreeks naar het natuurbeheer.


Bestellen | Contact
Wilt u een bestelling plaatsen voor een eco grafkist, of hebt u specifieke vragen en wensen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder om uw bestelling spoedig en op maat op te leveren.

 

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

1-50 Hollands hout

Materiaal: Massief grenen ongeschaafd Deksel: Vlak Grepen: Lange houten grepen Sluiting: Ho...
Op aanvraag
Opbaarplank Hollands hout

Opbaarplank Hollands hout

Materiaal: Massief grenen ongeschaafd Grepen: Lange houten grepen Bekleding: Wade linnen nat...
Op aanvraag

Reviews van Facebook